2veckor och 2dagar kvar...

..sen kommer vi hämta hem våran lilla Z :) Det står mellan mörk och ljusblå igen, men just nu lutar det mer åt ljusblå, där ser man vad saker och ting kan ändra sig!

Lördagen bjöd på många skratt och en bild säger mer än tusen ord därför lägger jag upp denna hemska bild!


Söndagen bjöd på 1åes kalas, jag hade ju tänkt åka även denna dag på freestyle SM men kom på att Kims kusins lilla barn Tilda fyllde år, lite små seg efter kvällens bravader så åkte vi iaf dit och hade trevligt :)

Appropå freestyle så är detta ett av mina absoluta favorit freestyle prgram någonsin:
http://www.youtube.com/watch?v=HqbVbPvlDoM


Ibland blir jag så fundersam, varför ska man bli ovänner för att en part säger ifrån?
Varför kan folk inte ta kritik?
Varför kan itne folk vara partiska i rätt situationer?
Jag vill ha vänner vare sig det är nära eller en man kanske bara säger hej till, som säger vad dom tycker, som jag vågar säga till vad jag tycker och man ska kunna disskutera saker och inte bara slå ner på någon annan för att det inte passar en själv..
Ja jag är glad att jag har vänner där jag kan säga ifrån, säga vad jag tycker och tänker och dom tycker iaf om mig för den jag är, för det gäller att ge och ta, right?

..säkert något förvirrande för alla men ibland måste man få spotta ut lite tankar..

Nej nu ska jag mysa lite med Kim och hoppas på att tiden går fort till den 8e när vi ska häls apå puppisarna innan hämtning :)

TJING /S


Lördag!

Igår kväll var Cissi och Fredrik här, vi åt fläsk karre och "Våffel" potatis, sen åt vi massa godis och chocklad pudding och grädde :) Vi åkte även bort till Preem för att hyra film, det vart "The Haunting in Conecticut" (Tyst C eller Cissi ;)), vi hyrde även "grand torino" men vi orkade itne kolla på den :P



Imorse gick jag upp halv 8 för att bege mig mot Farsta strand där jag vart upp plockade av gulliga Kristin för att sen åka ut till Ågesta där Freestyle SM hålls. Vi mötte Helena (helena är hon som har Qinsi som är mamma till våran valp) där och sen bänkade vi oss vid ringen och satt där igenom 12 ekipage som tävlade, mycket givande och väldigt roliga program som visades upp!
Dock vart jag lagom chockad över resultaten sen.. Hmm..



Men iaf så var det en trevlig dag och jag satte mig på tuben hem för att möta Karin och Dallas vid Grimsta IP så vi tog en 45min promenad och för mig och A vvart det 1½ timme.

(klicka på bilderna så blir dom större)

  
 

Jag har en så sjukt bra hund, går lös hela tiden, lyssnar sjukt bra och springer inte fram till andra! Jag är nöjd med det jag kämpat med så länge nu! Tack till vissa själar som hjälpt mig genom åren, ingen nämnd ingen glömd!

Fick även veta att det troligtvis blir denna krake som flyttar hem till oss om allt känns bra osv när vi åker ner och hälsar på den 8e :) Tack Karin för att du gör det möjligt för oss!!



Nu ska jag nog vila mig lite innan vi ska käka lite middag och sedan gå över till Cathrine och Andreas för att ha en skön hemmakväll! Det blir nog galet som vanligt :P


Cathrine och Jonathan vintern -07/08

Ha en skön kväll! TJING /S


Grattis på 5veckors dagen!

Idag fyller valparna hela 5veckor och dom är helt bedårande!!
Här under är MR mörkblå, en av kandidaterna till att flytta hem till familjen Öberg /Mattsson

(klicka på bilden för att gå till resten av bilderna under valpar/aktuell kull):


Idag började det ÖS REGNA när jag cyklade och den spelade ingen roll vad jag använde, jag vart tok blöt iaf så en kall frusen Sandra kom hem efter jobbet idag.

Har haft Sophia här som hjälpt mig lite med bokföringen och ett prgram hon ordnat, hon praktiserar ju faktist hos mig :P

Akilles ligger nöjd brevid mig i soffan, vi kollar på IDOL såklart ;)
Lite favorit låtar just nu:
- Dance with somebody/Mando Diao
- Day N Night/ Kid cudi
- Knock you down/ Keri hilson, Ne-Yo, Kanye West
- Love we deal with/ Million Stylez
- Love game/ Lady Gaga
Mad world/ Adam Lambert
Mama Do/ Pixie Lott
Thats not my name/?

Imorgon är det fredag och Fredrik och Cissi ska göra oss sällskap :)
Det blir mys middag, film och svullande!!

Tjing /S


Tänker..

.. på Johanna och Dess som är hos veterinären nu..

Här är mitt nya fynd från igår, vad tycks?



Mer bilder på puppisarna hittar ni på Kristins blogg http://ksvee.wordpress.com :)

Min sanning:

Jag skrattar idag kanske gråter jag sen
Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
Så jag lever idag
Morgondagen är för långt bort men vi är här idag
Så jag skrattar idag

Har precis, tränat, plockat undan tvätten från i måndags :P, plockat lite, vattnat blommor, så nu ska jag ut och smygträna med A inför ikväll så jag kan visa att jag gjort min "läxa" ;)

TJING /S


Hibidibibidbabido!?

Haha, vi såg sjukaste filmen igår, "fired up" handlar om två cheerleader killar och han sa ordet jag skrev som rubrik, vääääldigt fort, KLOCKRENT!, måste ses!

I fredags var vi bara hemma jag och Kimmen och Akilles, rätt skönt att ha en hemma kväll :)

Lördagen var jag upp och tränade med Lina kl. 10, vi la spår vilket gick elegant, alla 5 hundarna skötte sig. 
Akilles gjorde så sjukt bra ifrån sig, 3föremål, en vinkel och slut, lite trött vart han i slutet men tog upp det igen efter en kisspaus :P

Sedan åkte jag och A och kollade när husse spelade fotboll , bra träning för A!

På kvällen så åkte vi till stan för att överraska en vän med 15andra människor, jätte trevligt, varken jag eller Kim drack "läsk", så vi åkte hem rätt tidigt, jag varit trött, hängig mått dåligt, senaste veckan bara......

Söndag morgon var det upp och hoppa igen, cyklade till hundklubben vid 9 för att starta sista kurstillfället, vi hade jätte trevliga 4timmar tillsammans och alla var så sjukt duktiga, jag blir så stolt över mina kursdeltagare, DESSUTOM har jag fått halva gänget att börja träna och troligtvis börja komma in i klubben och hjälpa till :)
Tummen upp!

Väl hemma var jag trött igen.. Suck!

Idag jobbade jag, handlade, duschade och städade, sen kom Helena med Nea och Mido så vi körde lite uppletande efter jag hade stoppat i kläder i tvättstugan. Sen så gick vi en promenad tillbaka till tvättstugan sen gick vi hem och åt mat och satt och snackade.
Helena är denna ljuvliga människa som äger Qinsi, så jag frågade lite allt möjligt som jag kan ha till nytta inför nedkomsten av våran lilla Z :)

Nej här kommer härliga bilder på pojkarna!!
Nu är det roast på bern TJING /S


Just nu står det mellan ljusblå och mörkblå, men det är 3½vecka kvar och kan ändras!
Grabbarna 4veckor
(klicka på bilden så blir den större) :

 
Pojke mörkblå

 
Pojke grön

 
Pojke lila

 
Pojke ljusblå


Pojkarna 3veckor mörkblå, grön, lila, ljusblå




Äntligen helg!

Hmm..
Vad har egentligen hänt senaste tiden?

Jo jag har blivit mahognyfärgad i skallen, dock ska jag strax färga om det efter två veckor eftersom det ser urtvättat ut. Efter att gå från blond till mörk, går ju inte på ett naffs..

Akilles skulle ju opereras för att han hade något svampliknande på tanden, men den bet han bort så den är helt puts väck nu :)

Valparna fyllde 4veckor igår. Vi skulle ner och hälsa på igen nästa söndag, men tyvärr så vart det förhinder för dom så vi kunde inte komma, så nu får vi se om vi hinner åka ner eller om det blir så att nästa gång blir att hämta hem juvelen..!? Längtar som bara denn iaf, att få känna denna valp päls, mysa med valp magen, få pilla på dom små tassarna, få lära in sitt och stanna kvar, träna ensamhets träning, åka iväg och få beundrande blickar överallt när vi ska socialträna, på fotbollsplan, i ishockey hall, på hundklubben, på tunnelbana och buss.. :) 
Vi ska få hem en liten stjärna som jag så länge längtat efter och han kunde inte komma i en bättre tid..

Kim har fått jobb i 2veckor iaf, bättre än inget, kanske han hittar något när dom två veckorna är slut..

Såg igår på MTV video och music awards och då visade dom en jäääätte lång trailer av Twilight saga - new moon, AMAGAAAAD need to see now... Jag är helt nerkärad i storyn! 



Vad hände idag när jag var ute och cyklade då, jo jag ser hur en trektor börjar röra sig mot en silver bil, UTAN FÖRARE I !?!?!?! Haha, det var så kul att se killarna komma panikslagna springandes och hoppade in i den ...
Jag trodde det bara hände på film, gud jag hade nog stannat och skrattat om den hade krockat bilen :P

Mår som jag mår.. Men försöker se allt positivt, Akilles mår bra, Kim har jobb i iaf 2veckor, Z kommer om 3veckor och 6dagar ;), verksamheten går bara bra, jag väntar samtal från SVT
Ja det är endel som väger upp det negativa, skönt det, annars vet jag inte hur jag hade orkat..

Akilles träning går framåt, håller just nu på att träna mycket distansarbete och fotgåendets ingångar, olika belöningar och olika längder. Ska väl ta tag i den där jäkla rutan som jag försökt ta tag i i ett år nu..:P



Nej nu ska jag ta och färga håret, sen ska jag duscha :) 
Ha en sjukt bra helg!
TJING /S


Med tårarna i ögonen..

och gråten i halsen...

Jag fick precis veta att en väns tik har pålagringar i ryggen och fel på en ryggkota. Detta innebär att hon måste avlivas för sitt bästa eller plågas långsamt tills hon går bort..
Jag kan inte fatta att en av Akilles bästa kompisar är så illa däran..
Jag mår så dåligt för deras skull..
En av världens finaste schäfertikar som har världens bästa liv...



Världens finast par!


Här kommer ett lite längre inlägg!!

Relfexer är något jag måste börja sätta på mig nu, ikväll när vi cyklade hem från hundklubben så syntes vi knappt, bara bakifrån för där finns reflexer både på min ryggsäck och cykeln, men varken på hund eller framdelen va mig eller cykel finns det..

Vad har hänt senast tiden då..

Ja förra helgen hade jag tjej middag, vilket var välbehövligt, tack tjejer för en sjukt bra kväll!

På lördagen gick vi över till Kims syster för att kolla film trodde vi haha, det började med en smirnoff, gick sakta över till vin för grannen kom och avslutades med drinkar!! Haha, så jag vart i farten igen och jag kan ju inte påstå att vi hade tråkigt ;)

veckan som var, var det hundkurs, hundträning, filmkvällar..

Denna fredag hade vi Jonas och Karin på middag, vi spelade spel och drack gott sen kom även Kims gamla vän på besök, trevligt var det! Satt och pratade med Kim och Jonas till halv 4 på natten, vet egentligen inte om vi kom fram till så mycket, men det var skönt att prata och ett stort samtals ämne var, varför gör ditt barn så!?

Lördagsmorgonen så var Kim upp och spelade fotboll, så jag tog mitt pick och pack och gick ut i skogen och la ett spår, jag satte markeringar vid pinnarna och slutet och en vinkel. Sen efter en halvtimme när jag skulle ta spåret, gick vi vilse, haha, så typiskt mig!! Men tillslut så hittade denna otroliga hundnos andra apporten och gick till slutet så det vart ett lyckat spår iaf :D Efter det körde vi lite visselpipa träning, han börjar bli riktigt säker på att komma när pipan tutar!

Kvällen vart en mysig hemma kväll med min Kim och Akilles..

Söndagsmorgonen var det upp i ottan för att starta färden mot Motala där Ninni och Helena väntade med vänner, barn, man, hundar och VALPAR!!!
Äntligen fick vi träffa dom små liven, åh vilka under, för mig var det lycka för en dag. Alla problem försvann och jag kunde sitta och glo på dom hur länge som helst..
Sen tackar man ju inte nej till hundprat en hel dag ;)
Ännu har jag ingen favorit, ingen som utmärkte sig speciellt mycket, väldigt jämna, MEN om man ska gå på utseende så är nog mörkblå favorit.
Tack Ninni m familj (Helena du är inräknad där ;)) för en mycket trevlig dag!

Så nu hoppas jag veckorna går fort så vi får hem
vår lilla Z som han kommer få heta, uttalas ZÄTA ;P På torsdag ska jag och Kim åka ut till Lina för att kolla på foderavtalen osv..
Äntligen händer det, jag ska få hem en parvel som är bättre än bra, en parning som denna hade jag nog bara
kunnat drömma om innan hela min resa. Tänk att vi började kolla på Tollare när vi bodde i Norge.. Ja tid och fel m.m. gör att man kommer till något bättre..
Som man säger " den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge", så sant som det är sagt!

Utöver det som är bra är jag rätt förvirrad...
Varför ska man ljuga för sig själv?
Varför ska man ljuga för sina vänner/familj/släkt?
Varför kan inte jag tycka som jag vill i vissa situationer?
Varför ska jag vara så mesig att jag inte kan säga till vissa vad jag tycker för jag inte vill ha konflikt med dom?

Man måste kunna ta kritik och vet man inte att man gjort fel så borde man tänka om både 1,2 och 3 gånger. Man måste kunna ta disskutioner och förstå den andra parten...

Många frågor som kommer vara obesvarade.. Dock måste jag själv nog skaffa lite mer skinn på näsan för att inse vilka som vill stanna i mitt liv.. Suck..

Här kommer lite bilder på doms må juvelerna! :) ENJOY!

   
 
   
   



Tjing /S


Äntligen...

Hemsidan är uppdaterad, kolla in lite där..
Imorgon skriver jag ett inlägg och lägger upp bilder på juvelerna för nu vill inte blogg.se alls som jag vill.
Håll till godo!

TJING /S




JAG LEVER!

Jag har inte haft internet sen förra måndagen därav uppehåll...

Mycket har hänt,
jag har sagt upp kontakter..
Folk som inte kan vara mogna nog att säga som det är har itne i mitt liv att göra...
Akilles ska opereras den 14sep.
Valparna fyller idag 2v och vi ska hälsa på den 13sep.. för att hålla koll kika in på www.gildes.se
Sitter just nu hos Chris och hennes goa valpar som fyller 7v på måndag, är du sugen på en dvärgpinscher med sjukt bra mentalitet kontakta Chris på www.prinsens.se
Akilles och jag kör en del shaping, vi har lärt in höger tass som nummer ett och vänster som nummer två, vi har även börjat träna med visselpipa!
Kim och jag har det bra själva i vår lägenhet..
Snart fyller han år..
Kanske kommer jag synas på TV ? !!

Nu ska vi ta kort på sötnosarna! Ska nog pula ner en i väskan ;)

TJING /S

RSS 2.0