SEMESTER!!!

Dom här dagarna har gått hyffsat fort...
Har varit på Chris jobb snackat massa skit och haft trevligt
Cyklat från hundklubben och ramlat två gånger
Mått dåligt
Vart och kollat Ice Age 3 (GRYMT BRA)
Kollat på Crank 1 & 2 (för det första är han sjukt het och vil ni se en galen action har ni hittat rätt!!)
 


Japp och snart ska jag iväg och jobba, har 3 hundar idag sen är det semester en vecka till. Vi skulle ju egentligen åkte till Ystad med gänget men vi har räknat lite och pengarna måste läggas undan så vi kan betala räkningarna nästa månad också.
Någon som har ett jobb på lager åt Kim hojta till ! ?

Imorgon bär det av till Norrtälje till farmor och farfar, då farfarn blir 80år. :) And still going strong!!

Nu ska jag göra mig klar och cykla iväg

TJING /S

Fasiken vad tiden går...

Tick tack tick tack...

2v och 6dagar kvar till beräknad födsel!

I fredags åt vi middag hos Hanna och Duffer drack gott och åt Lax med kokos och lime och citron ris och Aubergine, MUMS Efter mycket om och men så gick vi hem till oss och visade lägenheten och A fick sällskap igen :)
En mycket trevlig kväll!

Lördagsmorgon UPP OCH HOPPA!
MOT VAXHOLM!
Mötte upp Hanna och Danne och Emma och Jocke och begav oss till båten, en riktigt mysig dag med massa valp mys, lite dricka, pizza, sitta på filt i gräset, mumsiga glassar och galenpannor till vänner!
Väl hemma så var det raka vägen till Chibba som hade grillning, trevligt vart det, lite sega var vi dock, jag var mer taggad på fredagen.
MEN när vi väl satte igång en galen lek så hade jag så ont i magen och käkarna att jag bara ville lägga mig på golvet och garva ännu mer, Beskrivning:
Jag är en rörelse till exepmpelt dansa hula hula
Nu ska jag skicka viadre rörelse till någon annan
till exempelt till Kim som är micheal jackson när han tar sig i skrevet
Då ska jag göra min röresle först och sen hans, när han ser det ska han göra sin rörelse och sen någon annans.
Hajjar ni? ;P

Söndagsmorgonen var seg, Kim var iväg och spelade golf medans jag låg hemma och kollade på Askungen 3 och tarzan , bästa kommentaren " flodhästen hörde av sig, Han ville ha tillbaka sin kropp!"
MOahahhahahha, galet elaka dom är på ett fint sätt i disneyfilmer :P



Sen fick jag magknip och kim somnade väl hemma, så hans fotbollslir och min promenad vart inte av.

Igår var jag iväg med mamma på IKEA, köpte lådor och röjde jäääärnet här hemma, as nice vart det och nu fick jag äntligen bort hurtsen som förförljt oss sen innan jag flyttade till Solna med Bim!
Köpte lite annat smått och gott också...

Och nu sitter jag här rätt nöjd, har anmält mig till en freestyle instruktörsutbildning i november, har skickat ut mail till alla som gått kurs hos oss på VHU, mailat ut info för kommande kursdeltagare, betalat räkningar, har världens finaste pojkvän som ställer mitt huvud till rätta när det kommit lite på sne, jag har riktigt bra vänner som förstår och även om det är tunnt i plånboken så lär man sig värdera allt annat på ett mycket bra sätt!
Och vi väntar valp :D hoppas hoppas hoppas
Tänk er en liten sån här hemma hos oss:


Lånad av www.hummelviksgarden.com
det är Nova 8veckor gammal!  www.sangilak.se


TJING /S

Helg!

Japp nu är det helg igen, inte gjort så mycket dessa dagar har varit så trött, har inte kunnat sova bra alls, sovit max 3timmar på rad innan jag vaknat och snurrat mig några varv innan jag kunnat somna om!
Men snart kommer min livs kärlek hem och ja jag älskar att sakna honom hur jobbigt det än är så är det sjukt nyttigt!!



Igår var Isbelle här, vi mötte i Vällingby handlade lite tjock korv, potatis sallad, gubbar och glass och lagade lite mat, snackade massa eftersom hon kommit hem från en tripp i europa nyligen :) MYCKET TREVLIGT!!

Idag när jag kom hem tog jag en kort cykelrunda med A, det var alldelse för kvavt och när solen tittade fram kollade A på mig som att nu cyklar vi hem va.... tihii.. men lite motion fick vi!!

Skickar en hälsning till min sjuka faster som vi skulle till ikväll!
Och en jätte kram till Chris och Pajjen!!

Nu ska jag hoppa in i en dusch, vi ska in till stan lite senare och träffa vänner..!

TJING /S


My lips
On your lips
Your body heat
Lingers on me
Oh, what a night
God, am I obsessed
With this man
Of my dreams

So I hide
Try to lie
Only the nightingale
Sings the truth

But the rushing of my blood
Is like rivers running wild
And I got no control
And I know...

You're my world!
You're the moon and stars above
You're the reason I know
Love, love, love
My only cause for bein'
You're my world!
You're the owner of my heart
Always close when we're apart
You know
You're my heart, my soul, my reason
You're my world

With hands
So soft and gentle
You touch
The very core of me

But the rushing of my blood
Is like rivers running wild
And I got no control
And I know...

Skönt...

Min vardag:
Igår morse åkte min karl iväg, och jag vart GALET orolig  när jag inte hörde av honom förns idag på dagen... NOLL MOTAGNING i Mörkret i Dalarna som det heter...
Knasigt att man saknar en peron mer när man inte kan få tag på dom...
Idag efter jobbet så åkte jag till bror och Jennie som var hos hennes föräldrar själva, gjorde äggmackor till mig och bror och väntade in Jennie och Jocke, sen vart det tacos till middag. Trevligt :)




Hundgöra:
Igår kväll åkte jag med mor&far och lillebror (dom kör båt ute vid Lida) till Tullinge där jag mötte upp träningsgruppen jag beökte förra tisdagen, lika trevligt denna gång och mera pepping, A och jag körde passivitet igen vilket gick ännu bättre denna gång, körde några fotsträckor och sen var det passitivitet igen..
Pratade mycket med H ang tollare och har fått massa bra tips nu :)
Gjordes ultraljud imorse där dom såg minst tre stycken, nu är det bara 3½v kvar till touch down!!
Man ska ju inte hoppas för mycket men lite iaf att det blir något till oss.
Idag efter jag och A var hos jennie och stefan så gick vi till klubben och träffat människorna, mer passivitet och sen körde jag lite freestyle kombinationer och lite fotgående och svängar på plats, det går framåt :D
Mycket trevligt båda dagarna!!



TJING /S

Much tooo tell

Mitt liv:
Veckan som gick tränade jag varje dag. Kände mig riktigt hurtig. Sen har veckan flutit på. Fredagen var ingen bra dag men men..
Lördags morgon gick jag upp tidigt och åkte till Norrtälje med kusin Fanny till farmo och farfar. Mycket trevligt, en sväng på stan och rabarberpaj och solning mycket bra start inför kvällen.
Jag fick sen skjuss ner till Blidö färjan där Kim och Jocke väntade på mig, sen bar det av mot Cissi och Fredriks PARTY!
En sjukt bra kväll med mycket alkohol, god mat, folk som spydde av alkolekar :P, galen pannor, vattenkrig, sthlm boogie staty, blåmärken och mycket mycket mer.
Väl hemma på söndagen tog vi en bio, vi såg Harry Potter och Halvblodsprinsen. Helt ok, men trodde faktist den skulle vara bättre. Men ser man den igen i lite piggare tillstånd kanske den är bättre.

Vill tacka Cissi och Fredrik för en sjukt bra fest!
    


Så här bra gick det med att få till det och pröva olika kombinatione rmed folk :O

    




Hundträning:
Veckan som gick har jag tränat mycket fot, ingångar höger vänster svängar och mycket att Akilles ska lära sig att han har bakben. SÅ nästa avsnitt är att lära honom backa uppför trappsteg. Jag vill få till foten riktigt bra.
Vi har varit lite lata senast tiden, men mycket tack till folk runt omkring har jag fått lite eld i baken att köra stenhårt!


Sen vill jag gratta Chris och Pajaz till 6 små valpar!


TJING /S


HELGEN SOM GICK...

På fredagen åkte jag ut till Lina på Munsö och sov kvar, vi snackade massa åt popcorn och spelade kort med hennes söner. På morgonen tog vi en lång promenad i solen sen småå pysslade vi lite, och SJÄLVKLART var jag tvungen att gosa så mycket som möjligt med lilla Cookie på 5veckor!

Väl hemskjusad så var det bara att börja göra sig iordning för kvällens bravader, Kims kusin fyllde 18år. Så vi gick hem till dom runt 4snåret, fick fika, åt mat, dansade med hela släkten och JA hela släkten dansar, UNDEBART, är riktigt glad att jag kommit in i denna härliga familj. Senare runt 23 så drog vi oss in mot stan och hamnade på en bar som heter Catalina för 18åringar, och ja vi hade trevligt men jag har aldrig svettats så mycket av att stå still, INGEN luft därinne, aldrig varit med om liknande....
Men som sagt vi hade riktigt kul och en bra kväll!

Söndagen var si så där...

Måndagen började jag jobba igen och igår så åkte jag iväg och träffade nyfunna hundvänner, som jag troligtvis kommer träna mycket med framöver.. :)
Vi var borta i Tullinge och tränade och jag och A körde passivitets träning vilket gick hur bra som helst faktist.
Mycket lovande för framtiden... ;P

Ultraljud på onsdag.... spännande....

Tjing /S

                                          


En ny rackare..

Japp nu ska jag tillbaka till blogg.se, på min blogg via hemsidan så funkar nämligen inte det att lägga en bild och lite text och sen bild efter det igen, så jag tutar och kör på detta istället!

Veckan som gått har varit så sjukt bra.
I tisdags åkte jag och Kim in till Skansen m Cissi och Fredrik, vi gick en sväng och kollade djuren, drack lite, åt lite och kollade lite till. Tillslut så var det dags för allsång som vi alla väntat på. Mycket bra med lite extra krut i blodet också ;P
Vi hade riktigt kul och sen så när allting var slut och vi var på väg ut så fick vi gratis ticets in till grönan, YES tänkte vi och dumma som vi var köpte Fredrik ett häfte och vi satte oss i INSAIN! OMG tänkte jag och det ända jag tänkte var att jag kommer spy, alkohol och grönan BAD COMBO! Men jag tror den aldrig kommer vara så rolig som den var då.. Moahaah...
Sen var det dags för grabbarna att Gambla lite också, så Kim vann en blå hatt, ett hula-hula band och jag köpte mig ett par jätte briller för vi aldrig vann dom :P
Sen bar det av hemmåt med köttbullar och makaroner på tunnelbanan så mådde vi riktigt bra efter en lyckad dag..
    
   
   
    
 Vi kallas numera Familjen Addams.... MOAHAHAHA!
   
 

Onsdagen åkte vi ut till Blidö för lite extra semester, eftersom Kim nu är arbetssökande igen så tog vi vårt pick och pack och hund och begav oss med C& F för en härlig liten weekend. Akilles tyckte det var tok skönt att få springa runt och vara galen. Vi öppnade första efter en stund och efter nån timme dyker Olson upp på uppfarten, MYCKET TREVLIGT! och ja kvällen vart sjukt bra, god grillad mat, spel och alkhol igen...
Sen regnade det och det gjorde det även dagen efter, lite segt men vi roade oss med återställare powernaps, film, och mera spel. Idag sov vi lite väl länge, men C gjorde som föregående morgon en riktigt bra frukost sen städa vi och gick en promenad till vattnet för att sen bege oss hemåt, Mycket trevligt var det, tack vänner!

      
 Gissa instrumentet!?
     

Ikväll blir det nog lugnt, men man vet aldrig...

TINGELING /S

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0