Much tooo tell

Mitt liv:
Veckan som gick tränade jag varje dag. Kände mig riktigt hurtig. Sen har veckan flutit på. Fredagen var ingen bra dag men men..
Lördags morgon gick jag upp tidigt och åkte till Norrtälje med kusin Fanny till farmo och farfar. Mycket trevligt, en sväng på stan och rabarberpaj och solning mycket bra start inför kvällen.
Jag fick sen skjuss ner till Blidö färjan där Kim och Jocke väntade på mig, sen bar det av mot Cissi och Fredriks PARTY!
En sjukt bra kväll med mycket alkohol, god mat, folk som spydde av alkolekar :P, galen pannor, vattenkrig, sthlm boogie staty, blåmärken och mycket mycket mer.
Väl hemma på söndagen tog vi en bio, vi såg Harry Potter och Halvblodsprinsen. Helt ok, men trodde faktist den skulle vara bättre. Men ser man den igen i lite piggare tillstånd kanske den är bättre.

Vill tacka Cissi och Fredrik för en sjukt bra fest!
    


Så här bra gick det med att få till det och pröva olika kombinatione rmed folk :O

    
Hundträning:
Veckan som gick har jag tränat mycket fot, ingångar höger vänster svängar och mycket att Akilles ska lära sig att han har bakben. SÅ nästa avsnitt är att lära honom backa uppför trappsteg. Jag vill få till foten riktigt bra.
Vi har varit lite lata senast tiden, men mycket tack till folk runt omkring har jag fått lite eld i baken att köra stenhårt!


Sen vill jag gratta Chris och Pajaz till 6 små valpar!


TJING /S


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0