Ett jobbigt beslut..

.. nu vill jag ha just din åsikt både i akilles läge och i en hunds läge..

Idag var jag och träffade en tjej som gör laser behandlingar och något som kallas för Life bahndling, där dom scannar igenom hela hunden och kan se stress m.m. detta kommer från USA och har hjälpt många av hundarna hon har hjälpt.

Varför A behöver hjälp är för att han är stressad vilket var det första hon sa och jag har sagt hela tiden.. Han har även för 3veckor sedan bitit en kille i benet (bara bita sen släppa) och i fredags gjorde han ett ordentligt utfall mot en tjej när min kompis var ute och igår gjorde han ett räjält språng mot en gubbe när han var lös och hade jag itne stoppat honom vet jag faktist inte vad som hade hänt..

Just nu rinner tårarna, jag vet inte vad jag ska göra..

Behandla och hoppas på det bästa, behandlingen sker då om två veckor, men kan jag vänta så länge? Jag orkar helt ärligt inte det när han är i detta tillstånd.. Efter en behandling bör en till göras och troligtvis sedan laserbehandling ca 1gång i månaden.. Han har gjort utfall och bitit människor, hur pass kommer det sitt kvar?

Vem kan tänka sig ta an en sådan hund? Detta beslut måste jag ta inom några dagar för hans skull, men hur ska jag kunna leva i 2veckor i ovisshet och osäkerhet med min hund att inte kunna gå på promenad utan att veta att han KAN hoppa på nästa som går förbi?

Jag vet inte så mycket tankar och frågor..
Skriv gärna för och emot för jag behöver mer tankar både dåliga och bra för att komma fram till rätta beslutet..

Tjing / S

I´m baaaack!!

Ja hörni det har varit en tung och tråkig tid men som börjar lätta nu, så därför ska vi lämna det bakom oss så ska jag berätta det braiga i mitt liv!

Z växer så det knakar, vilken kontaktsökande hund, det är så jäkla kul att träna honom, vi har ju börjat med syster Moira en kurs för Lotta Linusson tävlingsinriktad valpkurs vilket är superkul, så mycket tankar och funderingar och iblöand känns det som man ställer så dumma frågor, men vill ju ha allt på rätt sida eftersom vi ska tävla i SM! :D

I helgen var han nere hos uppfödaren eftersom jag var tokförkyld och ställdes ut och fick träffa

Molly, Hektor, Mamma Qinsi, Moira ( och Z längst till höger)

Molly, Hektor, Qinsi Moira & Z

Det gick tok bra för allihopa i Mjölby:
Hektor BIR valp och BIG 4
Molly blev BIM valp
Z 1a med HP 2a bästa hane
Moira 1a med HP 2 bästa tik

Och mamma Qinsi vart av 50tollare BIR och BIS 4a :D


Akilles ska ju omplaceras i måndags kväll hade vi besök av ett par och på torsdag ska vi träffas med deras hund dom har och promenera, jag hoppas detta komemr gå så bra, för jag kände att det klickade med dom två! Två barn på 13 och 17år bor på landet och åker på båtsemester :D
Beslutet känns mer än rätt nu när jag ntligen har haft några som avrit och hälsat på!!

Nej nu ska jag jobba! TJING /S

RSS 2.0