En tung tid..

Mitt liv börjar väl ordna upp sig men med tunga steg...

Det första är att jag och Kim bor särbo ett tag, jag har flyttat till Hässelby Strand där jag får bo i min underbara väns lägenhet, TACK SOPHIA för att du gör detta möjligt!
En lite förändring gjorde något stort som fick oss att uppskatta varandra mer och det ser ljusare ut och jag hoppas inget drastiskt händer...

Det andra är att Akilles kommer att få flytta, nu letar jag med ljus och lykta efter ett hem till världens mysigaste schäfer pojke! Jag har funderat i över 6månader och det har varit tungt från och till på hur han mår i mitt liv och nu har jag kommit fram till att det inte är det bästa, jag åker runt överallt jämnt och Akilles blir bara stressad, känner mig elak som utsätter honom för det för att det är så jag lever mitt liv, men han kan inte anpassa sig och vill inte att han ska få magsår igen. Jag vill inte heller ha med honom på jobbet för att jag VET att han inte vill vara där och ja han kommer även där få magsår, han är hemma eller bortlånad väldigt mycket vilket jag itne längre tycker känns schysst. Och jag känner inte för att hitta en dogwalker när jag kan ha med på jobbet och kanske åker direkt till klubben ibland efter jobbet, det är för mycket ensamtid..
Vet du någon som vill ha en trevlig kastrerad schäfer hane på 4år, bra vardagslydnad, tycker om att få bollen kastad och ta promenader så hojta till så hörs vi!!

Det tredje är ekonomin denna månad och februari blir det pasta och nudlar som jag har råd med men sånt man får ta när man vill lösa annat i livet..

Till något roligt så var vi på utställning igår med syrran moira och Z kom som 2a bästa hane och fick HP mer om det och bilder kommer sen :)


Nej nu ska jag ta och träna lite..!

TJING /S


Kommentarer
Postat av: Chris

Efter regn - kommer sol! Du ska se att allt löser sig! Men låt allt ta den tid det tar! Brukar bli bäst så :)Låter som en kanonplan! :)kramar från oss

2010-01-21 @ 15:17:15
URL: http://www.minapinnar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0