FY PÅ MIG!

Haha, helt sjukt vad tiden går och man hinner och vill inte sitta vid datorn, speciellt inte nu när det varit sånt fint väder :) Ta en liten snabbis om vad vi haft för oss :

Vi har haft kurser på både klubben och på jobbet

Vi har installerat oss riktigt bra i lägenheten som vi älskar :)
Några bilder från första veckan, klicka på bilden så blir den större:
    
    
   


Z går upp och ner med att vara rädd för små 2års barn :P till gamlingar och tunnelbanor, till att vara den perfekta hunden ;)

Förr förra helgen var vi i Motala hos vår underbara uppfödare som välkomnade oss med öppna armar en varm säng och god mat! Under helgen gjorde vi funktionsbeskrivning vilket var riktigt intressant och hade jakt och vardagsträning. Alla utomm 1 syskon var närvarande så det var super kul att träffa Z alla galningar till syskkon :)
Här kommer några härliga bilder på min snygging :)
Vi vägde och mätte oss även och han väger 18kg och är 51cm hög :)
   


Helgen som var, var rätt lugn, rätt trött på fredagen så jag och Kim kollade film som jag såklart somnade till ;) Lördag morgon med strålande sol så åkte vi 3 ut till träkvistavallen och kollade fotboll, sedan åkte vi till ett litet värdshus där vi mötte hans mor och far och deras vänner och så bjöd svärfar på mat :) Sedan åkte Kim till sina polare för att spela FIFA och jag begav mig till min underbara svägerska för tjejkväll!!
Sov kvar och upp i ottan för att åka och hålla hundkurs, efter hundkursen så körde jag och Z lite agility för att se vad han går för och för att vara helt ärlig, så kan det vara något nytt vi ska satsa på!! :D
Han var helt otrolig, så tankarna börjar virvla om att starta och tävla där med :P

Förövrigt mår vi bra, bättre och bäst!! Och på fredag åker jag till Norge med mina uppfödare och Z syster, deras moster, morbror, kusin och deras mosters barn, vi är 5personer och kommer ha med oss 9hundar :D TUMMEN UPP!

Nej nu ska jag väl uppdatera hemsidan lite grann när Kim ändå inte är hemma..

TJING /S


RSS 2.0