Can you meet me halfway...


En tung tid..

Mitt liv börjar väl ordna upp sig men med tunga steg...

Det första är att jag och Kim bor särbo ett tag, jag har flyttat till Hässelby Strand där jag får bo i min underbara väns lägenhet, TACK SOPHIA för att du gör detta möjligt!
En lite förändring gjorde något stort som fick oss att uppskatta varandra mer och det ser ljusare ut och jag hoppas inget drastiskt händer...

Det andra är att Akilles kommer att få flytta, nu letar jag med ljus och lykta efter ett hem till världens mysigaste schäfer pojke! Jag har funderat i över 6månader och det har varit tungt från och till på hur han mår i mitt liv och nu har jag kommit fram till att det inte är det bästa, jag åker runt överallt jämnt och Akilles blir bara stressad, känner mig elak som utsätter honom för det för att det är så jag lever mitt liv, men han kan inte anpassa sig och vill inte att han ska få magsår igen. Jag vill inte heller ha med honom på jobbet för att jag VET att han inte vill vara där och ja han kommer även där få magsår, han är hemma eller bortlånad väldigt mycket vilket jag itne längre tycker känns schysst. Och jag känner inte för att hitta en dogwalker när jag kan ha med på jobbet och kanske åker direkt till klubben ibland efter jobbet, det är för mycket ensamtid..
Vet du någon som vill ha en trevlig kastrerad schäfer hane på 4år, bra vardagslydnad, tycker om att få bollen kastad och ta promenader så hojta till så hörs vi!!

Det tredje är ekonomin denna månad och februari blir det pasta och nudlar som jag har råd med men sånt man får ta när man vill lösa annat i livet..

Till något roligt så var vi på utställning igår med syrran moira och Z kom som 2a bästa hane och fick HP mer om det och bilder kommer sen :)


Nej nu ska jag ta och träna lite..!

TJING /S


...

Livet är inte på sin rätta ända just nu, så det kommer vara dåligt med blogginlägg som jag inte har lust att skriva, måste rätta till allt annat först..

TJING /S

År 2010

Japp, tror det är dags att skriva lite grann..
Ledigheten har varit upp och ner, ledsam och rolig, skratt och gråt, dåligt och bra och ja alla känslor har funnits där både på gott och ont, och med min vilja att få det till något bättre så kommer jag fixa det här, för jag kan inte förlora det värdefullaste i mitt liv!!

Nyårsafton var AWWWWWWWWSOME!!! dagen startade med att jag skulle gå en promis med Akilles, eftersom Z var nere i Motala där vi lämnade honom på onsdagen, så vi gick och jag tänkte om jag går här så kommer jag komma ut vid kanan badet, a jo du tjena, VILSE, jag kom bort till starten av spåret vid hässelby strand :P GOOD WORK Sandra. Så vi var ute och knatade i nästan 2timmar, perfekt, väl hemma hade Jocke dykt upp som stod för maten denna kväll. Sen dök folk upp efter 7snåret och festen började (galna bilder kommer sen)
Kvällen startade bra med
Skagen toast m champagne
Oxfile, potatisgratäng me valfri sås och sallad
Och som avslut PANNACOTTA!


Mycket gott och ju mer tiden gick desto mer berusat vart det och sen var folk up på dansgolvet och Akilles njöt av all uppmärksamhet, fick höra att jag hade en Obidient dog ;) Vi hade en engelsman med oss i sällskapet!
Mot tolvslaget gick vi ut och sen så helt plötsligt så står jag med karmeran i hand och min egen karl och vår kära engelsman Tom springer nakna upp med gatan.. Jaha då var det kvällens goda skratt, så nu har alla grannar som stod ute och rökte fått sin beskärda del ;P
Vi avslutade kvällen runt 05 snåret tror jag och jag hade så sjukt kul denna nyårsafton, sen att det fanns några få minnesluckor gör inget ;)

Dagen efter skulle vi ta det lugnt, MEN så dök Cathrine, Andreas och deras vän Tom upp och helt plötsligt flödade alkoholen igen och vi drog mot stan, hade en trevlig kväll på 360 där vi dansade jääärnet :)

Lördagen var ingen höjdar dag men vi tog oss igenom den och på söndagen bar det av mot Motala för att plocka hem lilleman. Ninni (uppfödaren) pratade bara gott om honom, han var väldigt lik mormor Zarina tydligen i hans galna sätt att vara fearless! Hon bara älskade honom och hans härliga sätt att charma folk och ja han kastade sig även ner för deras yttertrapp på 6trappsteg utan problem,
agilityhund? JAVISST!!

Denna vecka har varit riktigt soft, jag har nu börjat jobba heltid så jobbar 7-16 varje dag och i måndags var det lugnt, tisdags med och då stängde vi kl.6 igår var det ledigt och idag jobbar jag och imorgon så har jag tagit ledigt eftersom vi får fin besök från Luleå ikväll, Nina från brukskommitten kommer ner då vi har mte i helgen, hon hämtar även hem sin lilla Viska en border tik på 8v på vägen ner så det kommer vara röj ikväll ;)

Lite mål och vad som hänt förra året kommer jag skriva i ett eget inlägg :)

Till dig...TJING /S

RSS 2.0