Valborg och lite snorig..

...förra helgen upptäckte jag vilken underbarare än underbaraste hunden jag har!! Vi började på söndag morgon på morgon promenaden låta Z och Jessie som jag var hundvakt till rejsa jääärnet, sen åkte Z och jag, efter ha lämnat Jessie, till Barkarby för att möta upp Steffi med mor och hundar, det vart långpromenad vid jörveln (stavning?) och Z tog sitt första dopp :)
Sedan tog vi pendeln till Kunsängen för att hälsa på faster, farbror och kusin som vi träffar allt för sällan, Z och deras collie Ceasar fann varandra snabbt och vi kunde umgås i lugn och ro och äta en god lunch :)
Sedan åkte vi hem för att lämna lilleman och jag och Kim åkte på bio med lite vänner och Z skötte sig utmärkt, men vem gör inte det efter en sån dag ;)

Veckan som gått har gått rätt fort.. har varit döds trött eftersom tisdag kväll/natt så var jag och Helena iväg och var statister till en 3delars serie som ska gå i höst/vinter, med hundarna, det var rätt flummigt men en upplevelse för sig :)
Huvudperson GUSTAV SKARSGPRD ;) WOOOHOO!!

Efter 4timmars sömn så var det upp med tuppen för att jobba öppning och sedan hem och flytta IGEN, vi flyttar alldeles för ofta men tyvärr finns det inte så mycket att göra, men nu bor vi i en helt underbar lägenhet som jag ska ordna kort på såklart så ni får se hur fint vi har. Här får vi bo i 1år :)

Igår hade jag ont i huvudet och mådde lite risigt och imorse var jag lite snorig och känner mig hängig, för lite sömn skulle jag tippa på ;)

Nej nu ska jag duscha sen göra lite mer iordning i lghten så vi kan välkommna Jocke och Helena ordentligt ikväll !!

TJING /SMin älskade vän <3


WIIIIHOOOO!!!

Nästa vecka flyttar Kim, jag och Z till sumpan, en JÄÄÄÄTTE fräsch 1a som jag tror vi kommer stormtrivas i. ett vitt andra hands kontrakt som känns toppen :)
Nu ska vi bara se till så Kim får helt fast jobb och söka egen lägenhet :)

Igår kväll var vi hemma hos Kims syster och åt grillat, fy fasiken vad gott det var!!
Vi sov kvar och tog en promenad hem imorse i solen :)

Sen åkte jag ut till Lidingö för ett slutprov som min instruktör hade för sina lärare då vi gått en koppel kurs och hon skulle berätta om projektet (mig och Z) och visa upp, gick galant, dock lite långt att åka men vad gör man iten ;)

Nej nu måste jag vila lite är tok trött efter att legat och halvslummra hela morgonen från 7-9 för att man hörde Jonathan ropa, Mamma kan du göra det, Mamma kan vi göra si eller så.. Haha galen panna den där :P

Hoppas ni får en fortsatt trevlig helg :)

TJING /S

Dags att bli aktiv igen :)
Längtar efter sommaren :)Efter allt regn kommer solsken, ett tag trodde jag inte alls det men just nu ser det lovande ut, ett litet solsken är på väg och mycket annat :)

Imorgon ska jag ringa för en lägenhet i sumpan, Kim och jag kommer då flytta ihop igen om det går hela vägen, ett vitt kontrakt på en rätt stor 1a med sovalkov och ett litet kök, minst ett års boende.
Både Kim och jag jobbar och klara då en hyra tillsammans på 4000kr !! :)
Håll tummarna för oss..

Det har hänt massa på kärleksfronten vilket känns förhoppningsfullt, lovande och spännande, som ett nytt liv :)

Z kan jag inte mer än berömma, tyvärr har vi inte hunnit träna så mycket senaste 2veckorna, men han är ju så grym i vardagen, han slappnar av överallt, han älskar allt och alla, han är genomsnäll, har inte morrat för ett ben mot en annan hund, lyssnar vid inkallning, går för det mesta riktigt bra i koppel, låter lilla Jonathan på 3år köra med en leksaks bil på honom, jag jag kan inte mer än säga JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA GALNING :)

Saknar fortfarande min andra galen panna enormt, hans tokiga läten när man kom hem, hans underbara guldfiskminne :P, hans charm och hans trygghet och hur vi hade vuxit ihop som ett team.. Min ängel jag saknar dig!


Nej nu ska jag hoppa i sängen, är väldigt trött just nu..

TJING /S


Blod, skratt och tårar?

Min älskade Akilles har fått somna in onsdagen den 7april. Vi var hos veterinären och gjorde en undersökning som visade det ena efter det andra och slutade med att han skulle få leva med kortison strikt diet osv. Så jag tog det jobbiga beslutet att låta mitt hjärta somna in. Med världens underbaraste Karin vid min sida så somnade Akilles med huvudet i min famn och på andra sidan väntade hans vän Diesel :) Jag fick ett jätte fint inlägg skrivet av hans matte, som gör att jag gråter varje gång. Men jag vet att han mår bra nu ochs lipper ha ont.

Min fina ängel som jag vet att alla kommer komma ihåg som kaninen :)


Ja och till mitt vardagliga liv, jag har ett boende till 15maj, sen vet jag itne vart jag ska bo om inte på gatan !?
Är det någon som vet om minsta lilla eller kan tänka sig ha en inneboende med en skötsam hund, hojta till för nu är jag desperat..

Kim och jag bor fortfarande särbo men det har bvlivit bättre, visst är det jobbigt att inte komma hem till sin käraste jämnt men, det är som att börja om och fasiken vad jag saknar honom!!
i onsdags firade vi 3år tillsammans, helt otroligt vad tiden gått och vad vi hunnit med saker:
Vi har flytta till, Solna, Norge, Bromma, Grimsta, Hässelby strand, Ekerö och Hässelby villastad
Vi har varit i Grekland
Vi har skaffat hund
Vi har tatuerat oss
Vi har firat massa födelsedagar och 3årsdagar :)
Vi har åkt på massa små äventyr
Vi har gått igenom massa tråkigheter tillsammans och klarat oss <3
Vi har förlovat oss!

och mycket mycket mer massa kärlek till min älskade som får mig att lyfta på huvudet och se framåt igen!

2007/04/14 är vårat år!
Förövrigt så rullar väl det andra på, Z han växer och frodas och blir bättre och bättre i träningen.
Jobbet rullar på och jag trivs! :)

Vi får se vad tiden utvisar om jag går rätt in i väggen pga allt eller om jag klara den här skiten också...


TJING / S

Burar till Salu

Stålbur 65x55 knappt använd, 350kr


Svart bur 90x70 väl använd 500kr

För mer info eller kontakt ring mig på 0707 30 83 87 eller maila sandra@raggsockan.se

/Sandra

RSS 2.0